![]() | គ្រឿងផ្សំៈ -ត្រសក់ចិតសំបក ហាន់ជាចំណិតវែងៗ ១ចានចង្កឹះ -ឆៃថាវហាន់ជាចំណិតស្តើងៗ ១ចានចង្កឹះ |
-ជីរអង្កាម ១ក្តាប់ដៃ -ស្បែកជ្រូកស្ងោរហាន់១/២ចានចង្កឺះ -ថ្លើមជ្រូក ហាន់ ១/២ចានចង្កឺះ -ពងមាន់ឬពងទារស្ងោរ ៣គ្រាប់ គ្រឿងផ្សំទឹកញាំៈ -ក្រូចឆ្មារ៣ផ្លែ -ខ្ទឹមស១០កំពឹស -ម្ទេសខ្មាំង ហានត់តាមចំណូលចិត្តនិងទឹកខ្មេះ -ទឹកត្រី -ស្ករស -ប៊ីចេងអាជីណួម៉ូតូ ឬម្សៅស៊ុបរ៉តឌី សម្រាប់ផ្សំរសជាតិ។ វិធីធ្វើៈ បុកខ្ទឹមស ម្ទេសខ្មាំង ឱ្យបែក ដាក់ទឹកក្រូចឆ្មារ ស្ករស ទឹកត្រី ប៊ីចេងអាជីណូម៉ូតូ ឬ ម្សៅស៊ុបរ៉តឌី ភ្លក្សរសជាតិមើល ឱ្យមានរសជាតិជូរ ប្រៃ ផ្អែម ហឺរល្មមត្រូវមាត់រួចច្របល់ ជាមួយគ្រឿងផ្សំបន្លែនិងសាច់ ដែលបានត្រៀមទុក ៕ |
ញាំ៤រសជាតិ
10:48 PM |
Labels:
វិជ្ជាធ្វើម្ហូប
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment