នាឡិការ

Temperature

RSS

ញាំ៤រសជាតិ


ញាំ៤រសជាតិ
      គ្រឿងផ្សំៈ
-ត្រសក់ចិតសំបក ហាន់ជាចំណិតវែងៗ ១ចានចង្កឹះ
-ឆៃថាវហាន់ជាចំណិតស្តើងៗ ១ចានចង្កឹះ
      -ជីរអង្កាម ១ក្តាប់ដៃ
-ស្បែកជ្រូកស្ងោរហាន់១/២ចានចង្កឺះ
-ថ្លើមជ្រូក ហាន់ ១/២ចានចង្កឺះ
-ពងមាន់ឬពងទារស្ងោរ ៣គ្រាប់
គ្រឿងផ្សំទឹកញាំៈ
-ក្រូចឆ្មារ៣ផ្លែ
-ខ្ទឹមស១០កំពឹស
-ម្ទេសខ្មាំង ហានត់តាមចំណូលចិត្តនិងទឹកខ្មេះ
-ទឹកត្រី
-ស្ករស
-ប៊ីចេងអាជីណួម៉ូតូ ឬម្សៅស៊ុបរ៉តឌី សម្រាប់ផ្សំរសជាតិ។
វិធីធ្វើៈ
បុកខ្ទឹមស ម្ទេសខ្មាំង ឱ្យបែក ដាក់ទឹកក្រូចឆ្មារ ស្ករស ទឹកត្រី ប៊ីចេងអាជីណូម៉ូតូ ឬ ម្សៅស៊ុបរ៉តឌី ភ្លក្សរសជាតិមើល ឱ្យមានរសជាតិជូរ ប្រៃ ផ្អែម ហឺរល្មមត្រូវមាត់រួចច្របល់ ជាមួយគ្រឿងផ្សំបន្លែនិងសាច់ ដែលបានត្រៀមទុក ៕

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment